Relativt lugn helg…

Hej Måndag,Nu är det mörka mornar men så galet varma och när dagstempen klättrar upp mot 18 grader, är det bra eller dåligt!? Jag njuter iaf och tar var på varje dag när hösten visar sig från sina finaste dagar och med trädens alla löv i sprakande färger???I fredags for Agnes och Freddan till Borås för hotellövernattning, innan lördagens UGP hägrade. Sista chansen till att kvala in på årets Sum-sim. Så typiskt att Agnes skulle åka på maginfluensa dagarna innan och därigenom tappa lite av sin toppform. Men hon överraskar alla genom att återigen persa på 100 br med dryga sekunden, så fantastiskt fint simmat?. Och att hon sedan persar dryga 13 sek i fjäril kan jag fortfarande inte förstå??❣Jag åkte till Tångahallen på fredag eftermiddag och sov i husbilen för att vara på plats inför lördagens agility. Cisco gick först ag 3 och på eftermiddagen ho 2 och det var väl inga starter att skryta med direkt?. Börje-mannen gör ett fint hopplopp, tyvärr med disk eftersom han kuta förbi ett hinder. Agilityloppet var väl inget att skryta med, förutom att han vågar ta gungan?Söndagen gick i en lugn takt utan några to-do-grejer, så skönt. Känner mig fortfarande ur balans och trött. Ingen vidare matlust eller driv heller för den delen.?

Riktig skitdag på ren svenska…

Hej Torsdag,

Vilken matförgiftning delux, så vidrigt???. Agnes började igår kväll och sedan startade jag?. Vi blir hemma imorgon också och håller tummarna för att Agnes ska orka att simma UGP på lördag och sista chansen till Sum-Sim kval✊

Har plöjt igenom en del avsnitt Tintin och andra filmer?. Agnes har fått i sig lite vitt bröd, men jag har ingen matlust…blir tyvärr ingen träning ikväll och sämsta förberedelserna ever inför helgens agilitytävling.

Bjuder på lite härliga bilder från helgen?

?

Wow vilka pers…

Hej Onsdag,Så himla kul och stort Grattis min bästa Agnes, idag var det din simtävling och vilka pers sedan??❤När ÄNTLIGEN träningen börjar ge lite utdelning, då börjar det bli riktigt kul??

Oktoberfest på Toveks…

Hej Onsdag,

Trött start och en halvtimme på crossen. En trevlig dag på jobbet och sedan en powernap på sofflocket?

Ikväll hade Toveks lite galej med oktoberfest, nya kommande bilar, mingel och mat. En trevlig kväll och kul att göra något med Freddan?

?

Simhelg i Trollhättan…

Hej Måndag,

Ny vecka och redan v 40, vilket innebär att det är 3 v kvar till höstlov och lite välförtjänt ledighet för Agnes. Jag och Freddan jobbar dock som vanligt, men ska istället njuta av 16 dagars ledighet över jul och nyår?

Detta året får Agnes åka själv till Lökken. Jag hade gärna följt med, men 2700 kr för att vara extramamma, känns som lite mycket pengar samt förlorad arbetsinkomst…och Agnes kommer att fixa detta galant??

Under gångna helgen har Vi spenderat dagarna två på Trollsimmet i Trollhättan, med fina lopp, pers samt medalj i 100 bröst. Kommande helg kör vi Västerbyracet i Götene.

?

Höstrusk, kvällsmöte och TRÖTT…

Hej Onsdag,

Vaknade till vinande vindar och duggregn – inget optimalt väder för Cisco som bokstavligen strejkade imorse. Farbror fick bestämma och jag tog bara med mig Börj ut på promenad. Och jädrans vad det blåste likt höstrusk och bläcksvart, hujedamej.

En bra jobbdag och vi for hem till hundarna innan lunch. Jag känner mig dessvärre så galet trött och vissen i kroppen, men det är nog kontentan av de senaste veckorna på jobbet som ger utdelning – men skam den som ger sig.

Lite vila på sofflocket innan vi åkte till dansen med Agnes och kvällsmöte för min del. Jag har nog världens bästa jobb och kollegor!

Hann även med ett avsnitt av serien Gråzon, så galet bra.

?

Hösten är på ingång…

Hej Tisdag,

I morse var det kallt och tempen visade 1.2 grader – nu märks det att vi går mot höst och kallare årstid. Jag gillar fina höstdagar så länge det inte regnar…

Ett pass på crossen eftersom hundarna ska träna på kvällen, och en mycket nöjd Cisco som fick snusa vidare.

En trevlig dag på jobbet och även lite live-tv från telefonen nu när äntligen karln blev avsatt. Bara att hålla tummar och tår för en trevlig lösning på dilemmat nu också✊

Freddan har åkt till Falun och jag å Agnes fick gjort en hel del innan vi för till simningen/hundträningen.

Har känt mig lite trött och vissen, så det blir snabbt ner i sängen när vi kommer hem.

?

Lugn i stormen…

Sov till 08 och hade inte bråttom ut med hundarna, så skönt. Kort promenad och sedan fixade jag en go’frulle innan jag väckte de andra. Undrar om det hör till åldern att man njuter av att bara vara hemma?

Nästa moment för dagen var bullbak och det kändes som evigheter sedan sist. Blev runt 40 bullar som smakade smaskens. Kan hända att det blir en repris imorgon…

Cyklat 5 km med Börj så han fick springa av lite överskottsenergi, eftersom vi är borta ikväll.

?

Helg…

Godkväll Fredag,

Var nog länge sedan jag såg fram emot en ledig helg❤

Det har (tydligen) ett pris att flänga land och rike runt helg efter helg – jag hade aldrig gjort det om inte intresset att funnits naturligtvis, men lagom är nog bäst…

Känns som hundarna njuter lika mycket och imorse sprang vi en runda innan stormen Knud skulle göra entré. Stormen har dragit på sin entré och har samtidigt bedarrats en smula, men visst blåser det ute.

Ännu en jobbvecka är avverkad och nu har ungarna redan gått en månad i skolan. Tänk vad tiden går fort.

?

En bra dag…

Godkväll Torsdag,

Fick bli ett pass på x:en imorse – var inte helt taggad på springrunda i blåsten (lär väl tydligen bli än värre?). Och variation förnöjer eller…

Kommande helg som står och inväntar, är helt tävlingsledig och gissa om det ska bli skönt efter 5 helger med tävling. Sedan 24 juni så har jag varit hemma 2 hela helger, hur normalt är det på en skala…

Så jag har stora planer på bullbak och på lördag kväll ska vi hem till Ekholmarna?

Har förövrigt vart en bra dag på jobbet. Jag har fyllt på fransarna och handlat mat, som var en utmaning när man är utsvulten.

Agnes åkte med en kompis efter skolan och har även simmat. Hon var så nöjd med dagens pass och de hade även under eftermiddagen varit på Djurmagazinet. Kvällen avslutades med god thaimat.