Relativt lugn helg…

Hej Måndag,Nu är det mörka mornar men så galet varma och när dagstempen klättrar upp mot 18 grader, är det bra eller dåligt!? Jag njuter iaf och tar var på varje dag när hösten visar sig från sina finaste dagar och med trädens alla löv i sprakande färger???I fredags for Agnes och Freddan till Borås för hotellövernattning, innan lördagens UGP hägrade. Sista chansen till att kvala in på årets Sum-sim. Så typiskt att Agnes skulle åka på maginfluensa dagarna innan och därigenom tappa lite av sin toppform. Men hon överraskar alla genom att återigen persa på 100 br med dryga sekunden, så fantastiskt fint simmat?. Och att hon sedan persar dryga 13 sek i fjäril kan jag fortfarande inte förstå??❣Jag åkte till Tångahallen på fredag eftermiddag och sov i husbilen för att vara på plats inför lördagens agility. Cisco gick först ag 3 och på eftermiddagen ho 2 och det var väl inga starter att skryta med direkt?. Börje-mannen gör ett fint hopplopp, tyvärr med disk eftersom han kuta förbi ett hinder. Agilityloppet var väl inget att skryta med, förutom att han vågar ta gungan?Söndagen gick i en lugn takt utan några to-do-grejer, så skönt. Känner mig fortfarande ur balans och trött. Ingen vidare matlust eller driv heller för den delen.?